Mensaje de error

Reclamacion solucionada 26256

8469

Reclamación en Otros

Girona Fútbol Club - Reclamacion solucionada 26256

Daños reportados: 0 €

RECLAMACIÓN SOLUCIONADA el 19/06/2014

22/05/2014

Reclama: LLUIS PARRAMONT

Tot i complir les condicions indicades a les butlletes Val per una Samarreta Gratis, on hi ha escrit: “Una vegada completada, dirigiu-vos a les oficines del club, a partir del 28 d'abril fins al 9 de maig per tal de recollir la samarreta”, a les oficines del Girona FC no varen voler reconèixer el que indicaven les seves butlletes.
Vaig complimentar un full oficial de reclamació/denúncia.
Acabat el termini per recollir les samarretes, no he obtingut cap samarreta ni he rebut cap resposta a la reclamació.

Valoracion del reclamador de la resolución de la reclamación

19/06/2014

la intervención de populetic ha sido decisiva en la solución del caso

Otras personas han tenido un problema similar. ¡No somos uno, somos Populetic!

Hay 0 personas con el mismo problema.

Entre todos los adheridos reclaman 0 €.

¿Tu empresa ha sido acusada y quieres solucionar el problema? ¡Contacta con nosotros!

Pruebas

2 pruebas en total
Reclamador
27/05/2014 - 11:53
(Datos públicos)
Reclamador
23/05/2014 - 09:43
(Datos públicos)

Actualizaciones de la reclamación

Reclamación solucionada

19/06/2014

Actualización del reclamador

18/06/2014

Solucionat el CAS DE CULTURA D’EMPRESA, MÉS QUE DE SAMARRETES, del Girona Futbol Club SAD. Gràcies a la intervenció personal i directe del seu President.
Aquesta tarda hem intercanviat, personalment amb el President, les meves tres butlletes, que complien correctament totes les condicions demanades, per tres samarretes del Girona F.C. talla S, pels meus nets. 18/06/2014

Actualización del reclamador

11/06/2014

EL CAS DE LES SAMARRETES DEL GIRONA FUTBOL CLUB SAD
Us convido a llegir el meu blog
http://lluisparramontabelli.blogspot.com.es/2014/06/estulticia-humana-sense-limits-el-cas.html

Actualización del reclamador

10/06/2014

FET CONTACTE AMB EL PROGRMA 8 AL DIA DE 8TV

Gràcies pel vostre interès.

El Girona FC. va fer una promoció per portar gent al camp davant la delicada situació esportiva de l’equip a la lliga de segona divisió.

Crec que aquetes butlletes les repartien com a publicitat; però no ho conec d’una manera precisa perquè els utilitzadors varen ser els meus néts.

Es podia anar a veure un partit al camp del Girona FC, segellant una casella de la butlleta i si hi anaves 5 vegades, segellant cinc caselles a les taquilles del club el dia de cada partit, podies passar a recollir UNA SAMARRETA GRATIS del 28 d’abril al 9 de maig.

El 28 d’abril jo vaig entrar en el tema al rebre l’encàrrec d’anar a recollir les samarretes pels meus néts.

L’empleada de les oficines del Girona FC ens va dir que no valia el que indicaven les butlletes i es va tancar en banda a donar cap explicació.

Per sortir de l’atzucac, vaig demanar un full de reclamacions, el vaig omplir i lliurar allà mateix el 28 d’abril.

El 29 d’abril vaig entrar la mateixa reclamació a l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, amb número de registre 0972E/96788/2014.

El 13 de maig es van publicar sengles cartes meves al director del DIARI de GIRONA i de EL PUNT AVUI, que adjunto.

Després de veure la presentació de www.populetic.com al programa 8 al dia hi vaig escriure i mantinc actualitzat el cas.

Fins ara la UNICA RESPOSTA que he rebut es un escrit de 27 de maig, de referència REC/56386/2014 Assumpte: Notificació de l’inici de mediació de consum, per part de la Generalitat de Catalunya.

He escrit nombrosos tuïts amb còpia a Girona FC. i/o al President Francesc Rebled, sense cap resposta.

Finalment ahir 9 de juny vaig enviar també un tuït a 8 al dia.

Una salutació cordial,


Actualización del reclamador

06/06/2014

TUITS ENVIADOS AL GIRONA FUTBOL CLUB Y A SU PRESIDENTE FRANCESC REBLED EL 6/06/2014
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La Generalitat ha obert expedient REC/56386/2014 al @Girona FC per RECLAMAR LES MEVES SAMARRETES,JA. @frebled Veure http://www.populetic.com/caso/el-girona-f-tbol-club-enganya-els-aficionats … …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Si voleu més abonats i socis al @Girona compliu els vostres compromisos. VULL LES MEVES SAMARRETES JA @frebled Veure http://www.populetic.com/caso/el-girona-f-tbol-club-enganya-els-aficionats …

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@GironaFC,pot perdre a futbol;però no incomplir promeses públiques escrites. VULL LES MEVES SAMARRETES.@frebled Veure http://www.populetic.com/caso/el-girona-f-tbol-club-enganya-els-aficionats …

Actualización del reclamador

06/06/2014

L'AGÈNCIA CATALANA DE CONSUM DE LA GENERALITAT DE CATALANYA HA OBERT L'EXPEDIENT REC/56386/2014 PER INICIAR UN PROCEDIMENT DE MEDIACIÓ DE CONSUM AMB GIRONA FUTBOL CLUB SAD I QUE FORMULI UNA PROPOSTA DE SOLUCIÓ A LA RECLAMACIÓ.

--
LA AGENCIA CATALANA DE CONSUMO DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA HA ABIERTO EL EXPEDIENTE REC/56386/2014 PARA INICIAR UN PROCEDIMIENTO DE MEDIACIÓN DE CONSUMO CON GIRONA FUTBOL CLUB SAD Y QUE FORMULE UNA PROPUESTA DE SOLUCIÓN A LA RECLAMACIÓN.

Populetic ha contactado con la empresa acusada

06/06/2014

Populetic ha contactado con la empresa acusada

29/05/2014

Actualización del reclamador

27/05/2014

A pesar de cumplir las condiciones indicadas en la promoción “Val per una Samarreta (Vale por una camiseta) Gratis”, en que está escrito: “UNA VEZ COMPLETADA, DIRIGIRSE A LAS OFICINAS DEL CLUB, A PARTIR DEL 28 DE ABRIL HASTA EL 9 DE MAYO PARA RECOGER LA CAMISETA”, en las oficinas del Girona FC no reconocieron como válido el compromiso indicado en sus boletines.
Cumplimentada la Hoja oficial de reclamación y superado el plazo para recoger las camisetas, no he obtenido ninguna camiseta ni recibido ninguna respuesta a la reclamación.
Solicito recibir el obsequio de TRES CAMISETAS, según los derechos que tengo acreditados

Actualización del reclamador

24/05/2014

Demano rebre l'obsequi deTRES SAMARRETES, segon el dret que tinc documentat

Comentarios

un saludo LLUIS , ojala soluciones tu caso , quiero darte un voto en tu favor , yo te pido si puedes ayudarme en mi caso dandome un voto en mi favor , te deseo mucha suerte

Votar reclamación

La reclamaciónha obtenido:
6 votos

Influenciadores

Selecciona un influenciador para compartir en Twitter con más fuerza.

@Cadena_Dial

@8aldia

@OndaCero_es

@Arucitys_8Tv

@La_SER

@AlRojoVivo